ONZE GESCHIEDINGSGEBIEDENIS                                       

ONZE GESCHIEDINGSGEBIEDENIS

Het is geboren in 1962 uit een idee van Antonio Fabbrocino, een koopman uit de Vesuvian landen (NA) en later getransplanteerd naar Cilento in de provincie Salerno.

Hij begon zijn carrière als distributeur van ijs, ondersteund door zijn eerstgeboren Giovanni, die op zijn beurt de teugels overlaat aan zijn zoon Antonio, die sinds 2018 de leiding heeft.

In de loop der jaren, na een zorgvuldige analyse van de eisen van de markt, heeft Antonio, de huidige directeur, de buitenlandse markt benaderd en producten aangeboden die in Italië en de ambachtelijke keten zijn gemaakt, in antwoord op de eisen van andere Europese landen, die moe zijn van de producten die alleen door industrieën en multinationals worden aangeboden.

Het doel is om de internationale markten de originaliteit en het vakmanschap van de Italiaanse voedingsproducten te bieden en de nodige erkenning te geven aan de kleine en middelgrote bedrijven die door hun inspanningen en voortdurende investeringen Made in Italy wereldwijd bekend hebben gemaakt, de echte Italiaanse economie.

Bezoek ook onze internationale websitewww.gruppofabbrocino.eu

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Commenti

Post più popolari